Akoestiek

Problemen met de akoestiek van uw ruimte? Wij hebben jarenlange ervaring met het geluidswerend maken van ruimtes. Dit doen we door geluidsisolerende, absorberende en/of ontdreunende maatregelen. Het onderdrukken van geluiden behoort tevens tot de mogelijkheden.


Akoestische maatregelen

Akoestische maatregelen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn bijvoorbeeld: vloerisolatie, het leggen van speciale vloeren, drumvloeren, het realiseren van geluidstudio's, het aanbrengen van akoestische materialen en het plaatsen van geluidsisolerende deuren. Daarnaast zijn wij deskundig in het aanpassen van de akoestiekwaarden afgestemd op de gebruiker.

Om student en docent te beschermen tegen gehoorbeschadiging hebben wij bijvoorbeeld een muzieklokaal aangepast met absorberende materialen. Hierdoor is een ruimte gecreëerd waar het prettig is om te musiceren en/of te verblijven.  Het toepassen van absorberende materialen is in veel andere situaties eenvoudig toepasbaar.  Graag zoeken wij met u naar oplossingen om geluidsoverlast tot een minimum te beperken.

Akoestische aanpassingen verrichten wij in samenwerking met akoestiekspecialisten.