OVER ONS

ONS VERHAAL

Wij zijn Runhaar Bouw & Restauratie. Sinds 1993 is ons bedrijf actief als allround aannemersbedrijf in Midden-Nederland. Daarnaast zijn wij ons vanaf 2013 gaan specialiseren in de renovatie en restauratie van monumenten, jaren 30 huizen en oude boerderijen. Elk monumentaal pand heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen uitdagingen en is van historische en emotionele waarde. Dit maakt ons werk boeiend en uitdagend.

Als klein hecht team werken wij allemaal mee in de uitvoering. Dat maakt dat we met ons team verbonden zijn als een (h)echte familie. Binnen ons bedrijf zijn de lijntjes kort. Uw als klant bent verzekerd van één aanspreekpunt en persoonlijke aandacht. Onze ambitie is om klein en betrokken te blijven.

Naast ons team hebben wij jarenlange connecties opgebouwd met diverse onderaannemers en bedrijven. Deze connecties schakelen wij in voor specifieke werkzaamheden.

Ons bedrijf werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U kunt ons benaderen voor kleine en grote bouwprojecten. Centraal staan uw specifieke bouwwensen, die wij graag vertalen naar een optimaal resultaat met oog voor detail.

Kijk mee onder het kopje projecten om een indruk van ons werk te krijgen. Bel of mail ons gerust met uw vragen, wensen of ideeën. Wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

30 jaar ervaring
Vakmanschap
Betrokkenheid
Passie

Met Runhaar bent u verzekerd van vakmanschap en een gedegen service

Eigenaar
Huub Runhaar
Voorman
Erwin
Voorman/Werkvoorbereider
Mark
Timmerman
Matthijs