OVER ONS

ONS VERHAAL

Wij zijn Huub en Rick Runhaar. Ons familiebedrijf is sinds 1993 actief in Midden-Nederland. Wij richten ons op werkzaamheden in de renovatie en restauratie. Sinds een aantal jaren zijn wij ons meer en meer gaan focussen op het renovatie- en restauratiewerk aan jaren 30 huizen, oude boederijen, Rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten.

Kenmerkend voor ons werk is de betrokkenheid en klantgerichtheid, gecombineerd met vakmanschap, passie en flexibiliteit. Binnen ons bedrijf werken wij met een vast team, waardoor u kunt rekenen op één vast aanspreekpunt en een verzorgde en vakkundige afhandeling. Daarnaast bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Op elk gewenst moment is er ruimte om uw specifieke wensen te bespreken.

De historische en emotionele waarde van monumentale panden geeft ons een enorme drive om het werk naar een optimaal resultaat te leiden. Het werk heeft diepgang door een grondig voortraject wat wij aangrijpen om het project tot in details op het originele niveau te brengen.

Elk gebouw heeft zijn unieke kenmerken waardoor het werk zo boeiend is.

25 jaar ervaring
Vakmanschap
Flexibiliteit
Passie

Met Runhaar bent u verzekerd van vakmanschap en een gedegen service

Eigenaar
Rick Runhaar
Eigenaar
Huub Runhaar