Runhaar Bouw & Restauratie: Uw aannemer in Bennekom & Barneveld

Over ons

Runhaar Bouw & Afwerking: aannemer in Bennekom en Barneveld

Ons familiebedrijf is sinds 1993 actief in Midden-Nederland. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw, aanbouw- en uitbouwwerkzaamheden, aanleg van badkamer en keukenwoningaanpassing, plaatsen van dakkapellen en herinrichting van een zolder. Daarnaast werken wij voor bedrijven waar we klantspecifieke werkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om renovatieakoestiekbrandveiligheid of onderhoud, wij adviseren en kunnen het voor u realiseren. Wij zijn aannemer vanuit Bennekom en Barneveld.

Kenmerkend voor ons bedrijf is de betrokkenheid en klantgerichtheid voor u als klant, gecombineerd met kwaliteit en flexibiliteit. Binnen ons bedrijf werken wij met een vast team van medewerkers waardoor u kunt rekenen op een verzorgde en vakkundige afhandeling. U als klant heeft te maken met één vast aanspreekpunt. Daarbij bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Op elk gewenst moment is er ruimte om uw specifieke wensen te bespreken.

Vakmanschap

Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen aan uw woonhuis of bedrijf, bij Runhaar Bouw & Afwerking bent u verzekerd van vakmanschap en een gedegen service. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Runhaar Bouw & Afwerking; Aannemer in Bennekom en Barneveld voor al uw bouw en verbouw wensen!