Vorig project Sluit project Volgend project
6 of 11

Mediatheek HKU

04-01-2018
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU renovatie
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU renovatie
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU Mediatheek
HKU renovatie
Vanuit het atrium is de Mediatheek een duidelijk aanwezig element geworden. De openheid, de heldere plattegrond met stille werkplekken en een rustruimte Zijn aantrekkelijk voor de studenten. De medewerkers van de Mediatheek zijn voorzien van een eigen afsluitbaar kantoor dat opgaat in de ruimte. Deze werkplekken zijn zo gemaakt dat er altijd overzicht en dus toezicht is op iedere plek binnen de mediatheek. De hergebruikte balie heeft natuurlijk een centrale plek gekregen in het geheel.