Badkamer ontwerpen en inrichten

Uw droombadkamer. U ziet hem al helemaal voor u, maar u weet niet goed waar u moet beginnen?
Runhaar Bouw & Restauratie helpt u bij het ontwerp en de inrichting van uw badkamer.


Badkamer ontwerpen

Eerst komen we bij u thuis uw wensen en ideeën bespreken. Ook meten we de huidige badkamer op. Vervolgens tekenen we de ruimte uit met ons 3D-programma. Zo kunt u direct uw badkamer ontwerp bekijken en aan de hand van de ruimtelijke indeling zien wat de mogelijkheden zijn. U kiest de inrichting die u wenst uit een ruim assortiment van onder andere tegels, sanitair en meubels van gerenommeerde merken. Alles wordt voor uw ogen 'gemonteerd', inclusief verlichting. Door vervolgens iemand van uw postuur rond te laten lopen, wordt meteen duidelijk of er voldoende bewegingsruimte is. Aansluitend adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste badkamer inrichting. Runhaar Bouw & Restauratie werkt samen met gerenommeerde bedrijven waar u sanitair, wand- en vloertegels, meubels en andere elementen voor uw badkamer kunt bekijken en waar u op een vakkundige manier wordt geholpen. Via deze bedrijven kunnen wij ook de producten leveren tegen eerlijke, concurrerende prijzen. Bovendien bent u verzekerd van kwalitatief goede producten.

Badkamer plaatsen

Wanneer duidelijk is hoe uw droombadkamer er precies uit komt te zien, verzorgen wij graag de uitvoering. Van begin tot eind voeren wij alle werkzaamheden zelf uit. Van het slopen en afvoeren van de oude badkamer tot aan het installatiewerk en afmonteren van uw nieuwe badkamer. Op die manier heeft u één aanspreekpunt en bent u op alle onderdelen verzekerd van kwaliteit.

Vertel ons over uw droombadkamer.  Wij helpen u graag bij het ontwerpen en inrichten. Neem vrijblijvend contact met ons op.